CM projects

Onze diensten

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Uitzenden

CM projects helpt werkgevers en werknemers met tijdelijke of vaste aanstellingen bij technische vacatures. Wij helpen de geschikte kandidaat snel aan de geschikte baan.

Lees verder

Detacheren

Geschikt personeel vinden in de huidige markt is een flinke uitdaging voor veel werkgevers, of het nu gaat om tijdelijk personeel of iemand voor een vaste aanstelling. CM Projects begrijpt die uitdaging en is de partij om te helpen bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacatures.

Lees verder

Werving & Selectie

Het blijft voor werkgevers een constante uitdaging om te bepalen of iemand geschikt is voor een vacature. Hoe weet je of iemand inderdaad over de juiste capaciteiten beschikt en kan voldoen aan al je eisen? CM Projects helpt om de juiste kandidaat te vinden door het werving- en selectiebeleid uit handen te nemen.

Lees verder

ZZP’ers en werkgevers matchen

Zzp’ers zijn steeds populairder vanwege de flexibiliteit, zowel voor de opdrachtgever als de zzp’er zelf. Er komt echter wel meer bij kijken dan bij een traditionele werkrelatie, want er gelden andere regels voor beide partijen. Veel opdrachtgevers en zzp’ers zien door de bomen het bos niet meer door het verdwijnen van de VAR-verklaring en de komst van de wet DBA. Om beide partijen te helpen, heeft CM projects een overeenkomst opgesteld die is goedgekeurd door de Belastingdienst.

Lees verder

Internationale werknemers

Inmiddels heeft CM projects jarenlange ervaring met internationale medewerkers. Bij aankomst in Nederland verzorgt CM projects woonruimte, volledig gemeubileerd incl wifi, eigen slaapkamer en een gedeelde keuken, woonkamer en badkamer. Daarnaast verzorgen zij, indien nodig, een BSN aanvraag, zorgverzekering en vervoer van en naar de werkplek. Kortom het volledig ontzorgen van een nieuwe medeweker in Nederland.

Lees verder

Vacatures

Vind de best passende baan voor jou.

Filter op:

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.