CM projects

De eerste maand van Jeroen

Schrijver

Twan

Onderwerp Nieuws
Gepubliceerd op

februari 7, 2022

Je eerste werkdag, Het blijft altijd een moment van spanning, nieuwsgierigheid en van optimisme. Hoewel ik al een aantal keer gesproken had met mijn toekomstige collega’s gold bovengenoemde ook voor mij. Je krijgt namelijk pas echt een goede indruk van een organisatie als je er mee draait en als je dag in dag uit met je collega’s geconfronteerd wordt.

Wat voor mij op 3 januari begon als een nieuw begin is de eerste maand eigenlijk voorbij gevlogen. Dit komt omdat je binnen CM de ruimte en vrijheid krijgt om jou manier van werken toe te passen binnen de ruime kaders van de organisatie. Maar misschien nog wel meer omdat de eigenaren van CM waarde hechten aan het menselijke aspect en dit sijpelt door in de gehele organisatie. Zo ben ik hier eigenlijk nooit op sollicitatie gekomen. Ik ben hier een kop koffie komen drinken, Die ovegends best lekker was maar dat geheel ter zijde. Vanuit hier zijn we verder gaan kijken en zo is na een paar gesprekken een samenwerking ontstaan die voor beide partijen goed voelde.

Bij CM is er op een gemiddelde werkdag altijd ruimte voor een grap, een vraag maar ook altijd voor een serieus gesprek of inbreng in de dagelijkse werkwijze. Er hangt een informele werksfeer en iedereen is zich bewust wat van hem of haar gevraagd wordt.
CM is een ambitieuze organisatie die groeiende is maar die trouw blijft aan zijn eigen identiteit en daarmee zorgt voor goede sfeer op de werkvloer.

Ik heb mijn proefperiode passend afgesloten met mijn eerste drie plaatsingen en ik ben er van overtuigd dat er meer zullen volgen. Mensen aan een nieuwe passende baan helpen geeft voldoening voor alle betrokken partijen en werkt motiverend voor de rest van de werkweek. Ik hoop binnen CM nog veel succes te mogen behalen en daarnaast ook gewoon veel lol en gezelligheid!