CM projects

Vind de perfecte match met werving & selectie 

Bij CM Projects draait werving & selectieom meer dan alleen het invullen van een vacature. Wij geloven in het smeden van hechte teams die als een geoliede machine functioneren. De focus ligt daarbij op de sectoren techniek, productie en logistiek binnen de omgeving van metropoolregio Eindhoven. Zo zorgen onze lokale inzichten voor een op maat gemaakte benadering, van zowel werkgever als werknemer. 

Onze aanpak in werving & selectie

Onze werkwijze is eenvoudig: we luisteren, analyseren en komen in actie. Het proces start met een diepgaande verkenning van jouw organisatie, zodat we precies begrijpen wat je nodig hebt. Met onze lokale expertise en netwerken vinden we vervolgens de kandidaten die echt bij jouw bedrijf passe en dit alles op basis van een no cure, no pay principe. Hierdoor ga jij volledig risicovrij te werk.

  1. Eerste kennismaking en analyse van jouw bedrijf. Een succesvolle match start met een grondig inzicht in jouw bedrijf. We verdiepen ons in de cultuur, ambities en de dynamiek van jouw team.
  2. Publicatie van de vacature. We zorgen dat jouw vacature de juiste doelgroep bereikt door deze uit te zetten op relevante kanalen en binnen ons uitgebreide netwerk in en rondom Eindhoven.
  3. Proactieve zoektocht naar kandidaten. Onze experts gaan actief op zoek naar de perfecte kandidaat, waarbij we zowel ons netwerk als de nieuwste zoekmethoden inzetten.
  4. Selectiegesprekken. We voeren diepgaande gesprekken met potentiële kandidaten om hun vaardigheden, persoonlijkheid en drijfveren te beoordelen.
  5. Presentatie van de kandidaat en hopelijk een goede afronding. Na een zorgvuldige selectie stellen we de beste kandidaten aan je voor. We blijven gedurende het hele traject betrokken, van de eerste kennismaking tot de succesvolle plaatsing.

No cure, no pay! Wat houdt dat voor jou in?

Het no cure, no pay principe dat wij hanteren, biedt een extra laag zekerheid en vertrouwen in onze dienstverlening. No cure, no pay betekent dat je alleen betaalt voor onze werving & selectie diensten als we daadwerkelijk de juiste kandidaat voor jouw vacature vinden en plaatsen. 

We nemen hiermee alle financiële risico’s van het zoekproces op ons, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van je bedrijf. Deze aanpak onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en resultaat, en verzekert jou ervan dat we volledig toegewijd zijn aan het vinden van de perfecte match voor jouw team.

Waarom kiezen voor CM Projects?

Expertise in de regio: Onze uitgebreide kennis van de metropoolregio Eindhoven en de specifieke sectoren waarin we actief zijn, stelt ons in staat om efficiënt de ideale match te vinden.

Jouw vacature is hier te vinden

Jouw openstaande vacature wordt gepubliceerd op een breed scala aan platforms om de zichtbaarheid en het bereik te maximaliseren. Zo is deze onder andere te zien op:

Zet de stap naar nieuwe collega’s

Ben jij op zoek naar de juiste kandidaat voor jouw vacature in de technische, productie of logistieke branche in de metropoolregio Eindhoven? Laten we dan de mogelijkheden bespreken. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Samen vinden we de perfecte match voor jouw team, zonder enig risico.