CM projects

Vind jouw perfecte match met onze uitzenddiensten

Met onze lokale expertise in de technische, productie en logistieke sector in de metropoolregio Eindhoven, staan we klaar om jou te ondersteunen bij elke personeelsbehoefte.

Een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak

Bij CM Projects geloven we in een persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om jouw bedrijf en de specifieke behoeften te begrijpen. Zodra we een helder beeld hebben van de organisatie en wat de behoeften zijn, gaan we voor je op zoek.

  1. We starten met een grondige kennismaking en analyse van jouw organisatie. In dit gesprek willen we erachter komen naar wie jij op zoek bent en wat onze flexibele voorwaarden zijn. 
  2. Nadat we weten wat je precies zoekt gaan we de vacature online zetten. Nu is het tijd om de juiste kandidaten aan te trekken. 
  3. Ons vaste contactpersoon gaat natuurlijk actief voor je op zoek naar de juiste kandidaat. We duiken dagelijks in de uitgebreide database, speuren platformen zoals Indeed en LinkedIn af en bekijken externe vacaturebanken. 
  4. Zodra we een potentiële kandidaat hebben gevonden, nodigen we hem of haar uit voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Zo kunnen we goed inschatten of deze kandidaat aansluit bij jullie wensen. 
  5. Als we enthousiast zijn over de kandidaat delen we een gedetailleerd cv met jullie. Zo kunnen jullie een weloverwogen keuze maken of jullie diegene wel of niet willen ontmoeten. Zijn jullie enthousiast? Dan regelen we een afspraak. Zet de koffie maar klaar!
  6. Hopelijk kunnen we na het gesprek jou en de kandidaat feliciteren. Tijdens de gehele uitzendperiode blijft jouw contactpersoon het aanspreekpunt voor zowel jou als de medewerker. Wij verzorgen de contracten, verloning en facturatie. 

Waarom kiezen voor CM Projects?

Samenwerken met CM Projects betekent toegang tot een netwerk van gekwalificeerde kandidaten in Eindhoven en omgeving. We bieden niet alleen uitzenddiensten, maar ook oplossingen voor werving & selectie en meer. Onze lokale aanwezigheid en kennis van de markt stellen ons in staat snel te handelen en de juiste match te vinden voor jouw team.

Waar wordt jouw vacature gepubliceerd?

We zorgen ervoor dat jouw vacature zichtbaar is op de juiste plekken, waaronder Google For Jobs, sociale media en diverse vacaturebanken. Daarnaast nemen we jouw vacature mee naar lokale evenementen zoals vacaturecafés en banenmarkten.

Laten we samenwerken

Ben je klaar om de perfecte aanvulling op jouw team te vinden in de metropoolregio Eindhoven? Neem dan contact op met CM Projects. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken en samen op zoek te gaan naar de juiste kandidaat.