CM projects

Wij zijn uw partner in technisch en productie personeel

Opzoek naar (tijdelijk) personeel in de technische sector?

CM Projects is uw partner in tecfhnisch personeel

Uitzenden & detacheren van technische vakmensen

Geschikt technisch personeel vinden in de huidige markt is een flinke uitdaging voor veel werkgevers, of het nu gaat om tijdelijk personeel of iemand voor een vaste aanstelling. CM projects begrijpt die uitdaging en is de partij om te helpen bij het vinden van technische vakmensen voor uw openstaande vacatures. Door de persoonlijke benadering weten we precies wie onze medewerkers zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Die benadering is cruciaal om keer op keer de perfecte match te realiseren, zodat iedereen tevreden is op de korte en lange termijn.

Lees verder

Werving en selectie

Hoe weet je of iemand inderdaad over de juiste capaciteiten beschikt en kan voldoen aan al je eisen? CM projects helpt om de juiste kandidaat te vinden door het werving- en selectiebeleid uit handen te nemen. We hebben een groot internationaal netwerk aan medewerkers, we gaan informeel te werk en we werken met ‘mensen’, zonder alleen naar het CV te kijken. Door deze werkwijze kunnen we met grote zekerheid kandidaten aanbieden die we persoonlijk en waarvan we weten dat ze uitstekend passen bij die vacature.

Lees verder

ZZP’ers: en werkgevers matchen

ZZP’ers zijn steeds populairder vanwege de flexibiliteit, zowel voor de opdrachtgever als de zzp’er zelf. Er komt echter wel meer bij kijken dan bij een traditionele werkrelatie, want er gelden andere regels voor beide partijen. Veel opdrachtgevers en zzp’ers zien door de bomen het bos niet meer door het verdwijnen van de VAR-verklaring en de komst van de wet DBA. Om beide partijen te helpen, hebben we een overeenkomst opgesteld die is goedgekeurd door de Belastingdienst.

Lees verder

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.