CM projects

Op zoek naar personeel? 

Ben jij op zoek naar technisch personeel in de metropoolregio Eindhoven, maar heb je net als vele andere bedrijven geen idee waar je moet zoeken? Of waar je de tijd vandaan moet halen? Dan staat CM Projects voor je klaar. 

Dit is hoe we samenwerken

Bij CM Projects geloven we in het bouwen van sterke relaties. We zien onszelf niet alleen als een dienstverlener, maar als een verlengstuk van jouw team. Onze persoonlijke aanpak, gecombineerd met professionaliteit en transparantie, stelt ons in staat om een langdurige en vruchtbare samenwerking met jou aan te gaan.

Uitzenden: Jouw flexibele oplossing

Het vinden van werknemers kan een tijdrovend proces zijn. Bij CM Projects nemen we deze zorg graag uit handen. Onze uitzenddiensten zijn ontworpen om jou te voorzien van betrouwbare en gekwalificeerde werknemers die perfect passen bij jouw vacature. Dagelijks zijn we actief op zoek naar talenten binnen de technische sector, zodat we snel kunnen schakelen wanneer jij ons nodig hebt.

Werving & selectie: Vind de perfecte match

Onze werving & selectie dienst is erop gericht om de ideale kandidaat voor jouw vacature te vinden. Dankzij ons ‘no cure, no pay’ principe loop je geen enkel risico. We zetten alles op alles om jouw vacature zo snel mogelijk te vullen met een kandidaat die niet alleen voldoet aan de functie-eisen, maar die ook past binnen de cultuur van jouw bedrijf. 

Waarom kiezen voor CM Projects?

  • Grote pool van technische talenten: Ons netwerk is jouw netwerk. We hebben toegang tot een uitgebreide database van actieve en passieve werkzoekenden in de technische sector en daar maken we maar al te graag gebruik van.
    • We zijn aangesloten op 12 andere databases (waaronder Indeed, LinkedIn, Nationale Vacaturebank en Jobbird)
    • De vacatures worden geplaatst op 30 verschillende vacaturebanken
    • Social media advertenties vergeten we ook niet voor de openstaande vacatures
  • Branchekennis: Onze jarenlange ervaring in de technische sector betekent dat we niet alleen kandidaten vinden, maar ook adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.
  • Metropoolregio Eindhoven: Onze lokale aanwezigheid in de metropoolregio Eindhoven zorgt ervoor dat we snel en effectief kunnen handelen, met kennis van de lokale markt en cultuur.
  • Hoge kans van slagen: We kijken verder dan het cv. Door onze persoonlijke benadering zien we al snel of een kandidaat niet alleen voldoet aan de eisen, maar ook past binnen jouw team. Dit zorgt voor een hoge kans van slagen. 

De stap naar nieuwe collega’s

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en jouw team uit te breiden met de beste technische talenten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We kijken ernaar uit om samen aan het succes van jouw bedrijf te werken.