CM projects

Jouw nieuwe baan in techniek, productie of logistiek start hier

Het vinden van een nieuwe baan kan soms voelen als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar wat als we je vertellen dat het ook anders kan? Bij CM Projects geloven we in een persoonlijke aanpak die verder gaat dan je cv. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en vooral naar wat je wilt.

Jouw partner in je carrière

Bij CM Projects zijn we meer dan een uitzend- of werving & selectie bureau. We zijn een persoonlijke partij, die graag met jou op zoek gaat naar de perfecte baan. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we niet alleen kijken naar wat je kunt, maar ook naar wie je bent. Dit maakt het verschil in het vinden van een baan waar je echt gelukkig van wordt.

Persoonlijke aanpak voor de perfecte match

Bij CM Projects begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom nemen we de tijd om jou persoonlijk te leren kennen. Geen uitgebreide sollicitatiegesprekken, maar een laagdrempelige kennismaking om te ontdekken wie je bent en wat je zoekt. Zo kunnen we de perfecte match maken met een van onze opdrachtgevers in de techniek, productie of logistiek.

  1. Wil jij graag met CM projects samenwerken omdat je op zoek bent naar een uitdagende, nieuwe baan of heb je een toffe vacature gezien? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag met je in gesprek. 
  2. We nodigen je uit om langs te komen bij ons op kantoor. Met een kop koffie on the side bespreken we wat je wensen zijn en wat je zoekt in een nieuwe baan. 
  3. Heb je zelf al een passende vacature gevonden of hebben wij iets gevonden wat bij je past, dan wordt jouw cv voorgesteld aan de opdrachtgever. 
  4. Persoonlijke kennismaking met de opdrachtgever is het volgende wat op de planning staat. In een gesprek tussen jou en de opdrachtgever komen jullie erachter of er een match blijkt te zijn. 
  5. Is de match er? Dan feliciteren we jou maar al te graag met je nieuwe baan! 

Werkwijzen die bij jou passen

Bij CM Projects kun je op verschillende manieren aan de slag:

  • Uitzenden met als doel een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever. Bij de start van je dienstverband is CM Projects je werkgever. Naar verloop van tijd is het doel om je een rechtstreeks dienstverband aan te kunnen bieden vanuit de opdrachtgever. 
  • Werving & selectie voor een directe plaatsing. Wanneer we enthousiast zijn over jou als kandidaat en we zien een match met de opdrachtgever, dan stellen we jullie graag aan elkaar voor. Ga je voor deze opdrachtgever aan de slag? Dan kom je direct bij hen in dienst.

We richten ons op de techniek, productie en logistieke branche en bieden vacatures tot beginnend HBO niveau. Dit betekent dat er altijd een functie is die bij jouw vaardigheden en ambities past.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Met onze persoonlijke aanpak, uitgebreide netwerk en expertise in de techniek, productie en logistiek, zijn we de schakel naar jouw succes. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Je nieuwe baan wacht op je.